preguntes

You are here: Home / preguntes

Tens preguntes?

encara tens un dubte?

escriu-nos amb la teva pregunta

Tothom pot practicar; joves, no tan joves, esportistes, persones sedentaries, persones primes, persones no tan primes; tothom. I amb una pràctica continuada disfrutar dels beneficis que ens aporta.

El ioga no està lligat a cap creença religiosa.

Es un comentari que ens fam sovint. La flexibilitat no ès ni un requisit, ni tampoc un objectiu. Amb la pràctica guanyarem flexibilitat de ben segur, però no es mes que un subproducte; és un mes dels beneficis que ens aporta el ioga.

A Ioga3senyores trobaràs estoreta i tot el material i elements de suport necessaris. No has de portar res més que les ganes de practicar.

Fem servir molt material a les sessions: mantes, cordes, cinturons, blocs, cadires, bolsters, bancs.

Fets servir d’una manera intel·ligent, ens ajudaran enormement per a crear apertura i al·lineació.  Son elements imprescindibles tant didàcticament com per aplicacions terapèutiques. Ens ajuden a avançar però tenin sempre en compte que son elements que ens han d’ajudar en una etapa de la pràctica i desprès possiblement ja no els necessitarem.

Roba cómoda; idealment pantalons curts o malles i samarreta. Practiquem sense sabates ni mitjons.

S’aconsella totalment practicar amb l’estómac buit.  Si hem tingut un dinar pesat es necessari esperar un mínim de 3 hores. Si el dinar ha sigut lleuger, amb dues hores es suficient. Tambè es recomana no beure la mitja hora prèvia a la pràctica.

Després de la sessió es recomana un mínim de mitja hora per tornar a dinar.

Es pot practicar ioga durant la menstruació. És necessari, però, evitar algunes famílies de postures i modificar-ne d’altres. Per aquesta raó comenta al professor abans de la sessió.

Sí.  Disposes de dutxes; tant al vestidor femení com al masculí.

Si vens directe de la feina o has tingut un dia mogut, no tens excusa per no venir.

Podràs recuperar la teva sessió en un altre horari del teu mateix nivell durant la setmana seguent. Avisa abans per a confirmar disponibilitat.

No deixis de practicar!!