Qui pot practicar ioga?

Tothom, sigui jove o gran, esportista o sedentari, gras o prim, pot fer ioga i amb una pràctica continuada, pot gaudir dels seus beneficis. El ioga no està lligat a cap creença religiosa.

No soc gens flexible. Puc venic?

La flexibilitat no es ni un requisit ni un objectiu. Vindrà amb la pràctica de ben segur.

He de portar una estereta de casa?

A ioga3senyores disposem d’esteretes i tots els elements de suport necessaris per a la pràctica.

i aquestes cordes que hi a la sala?

Fem servir molt de material: mantes, cordes, cintes, blocs, cadires, coixins, bancs. Tots ells, utilitzats de manera intel·ligent ens ajudaran enormement a crear apertura i alineació.

Com he d’anar vestit?

Roba còmoda: pantalons curts o malles i una samarreta. La sala està climatitzada i ventilada, no pasaràs fred ni calor. Practiquem sempre descalç.

Menjar i beure abans i després de classe

És preferible practicar amb l’estòmac buit. Desprès d’un àpat pesat cal esperar unes 3­ hores. Després d’un menjar lleuger 2 hores al menys. Després de la classe millor esperar mitja hora per a menjar. Es recomana no beure mitja hora abans de la classe ni durant la pràctica.

Ioga i menstruació

Es pot practicar ioga perfectament durant la menstruació. Cal però evitar algunes asanes i modificar-­ne d’altres. Per aquesta raó, informa al professor abans de la sessió si tens la menstruació.

Hi ha dutxes a ioga3senyores?

Si. Tenim dutxes, tan al vestidor masculí com al femení. Si vens de la feina o has tingut un dia molt mogut no tens excusa per no venir.

I si un dia no puc venir, perdo la classe?

Podràs recuperar la teva classe en altre horàri, segons disponibilitat. No deixis de pràcticar.